SZÜLETÉSNAPI KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

SZÜLETÉSNAPI KONCERT

MZ 39

…mint Sean Connery, könnyedén váltja ruháját…. 

‘Nagyon kedves barátom (Béla) egy közös, és azóta is felejthetetlen koncertünk promójában ezt írta rólam: “Mizsei Zoltán, a régi-zene kutatója, ma a Zeneakadémia tanára, mint Sean Connery, könnyedén váltja ruháját az adott meséhez illően reverendáról öltönyre, lovagi páncélról hippi farmerre – a zongoráján, de közben tiszteljük ezt az átváltozó képességét.”

Nagyon kedves barátom (Judit) nógatott folyton, hogy most már itt az ideje saját magam (saját magam elé) a pódiumra állni. Hisz rendben, hogy eddig számos remek produkcióban (AT, Makám, Voces, Grencsó, Calamona, Lovász Irén, Contemporary Gregorian, Hodworks, BEG) vettem (és remélhetőleg veszek még – a szerk.) részt, adtam magamat, de mostmár lennék szives egyes szám első személyben is előrukkolni.

Nagyon kedves barátom (Laci) engedékeny volt, és befogadott saját születésem kerek évfordulójának (szerintem az egyik legkerekebb szám a 3 és a 9) napján, hogy mielőtt még véglegesen 40 (kissé szögletesebb) lennék, hadd muzsikáljak egyedül is kicsit.

Leginkább saját hangomon. Egyedül. Saját billentyűs-laptopos-vetítős segédletemmel. Mindarról, amit összegyűlt, vagy ami új gondolat. Reverendától a hippifarmerig.’ MZ

…reverendáról öltönyre, lovagi páncélról hippi farmerre…
A program az EJI (www.eji.hu) támogatásával jött létre.

 A belépés díjtalan.

 

2009 április 22

Részletek

Dátum: 2009. 04. 22.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: