TÁMOGATÁS

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

TÁMOGATÁS

KEDVES BARÁTAIM!

A mai nap (november 26.) átutaltam a Műhely minden függő rezsitartozását, így jelen pillanatban újra teljesen nullán állunk. Viszont jól látható, hogy a további időszak már nem lesz ilyen egyszerűen finanszírozható. Tavasszal nagyon sokan utaltatok egyszeri, nagyobb összeget, az így felhalmozott tőke nagyjából mostanáig tartott. Ez közel fél év túlélést jelentett, örök hála érte! Nem tudom, lehetőségetekben áll-e újfent segíteni? Tudom, senki nincs rózsás helyzetben. Mégis, ha módotokban áll segíteni, akkor most valami mást javasolnék. Mivel beláthatatlan a pandémia kifutása, az egyszeri nagyobb segítség helyet most sokkal inkább egy JÓVAL SZERÉNYEBB (hosszú távon is elviselhető: már pár száz forint is növeli az esélyünket a túlélésre), DE ISMÉTLŐDŐ támogatást javasolnék, kérnék tőletek. A havi, kéthavi vagy bármilyen időközönkénti, de rendszeresen beérkező adományok nem csak a pandémia idejére, hanem hosszú távon is megoldanák a Műhely szinte összes financiális gondját, nehézségét.
Természetesen az egyszeri utalás – ha valakinek ez kézenfekvőbb és egyszerűbb – a fent leírtaktól függetlenül is teljesen releváns és fontos segítség!

Nem tudom, kinek mi a jobb:
– a Nyitott Műhely Alapítvány számlaszáma: 11712059-20001663
– saját számlaszámom: Finta László 11773126-00128285
Ha valaki szeretne a támogatásról bárminemű igazolást, az mindenképp az alapítványi számlára utaljon, ill. jelezze felém ezen igényét (nyitottm@gmail.com), amit én így továbbíthatok Márkus Mártinak, a könyvelőnknek. Az utalás tárgyaként a legcélszerűbb a “támogatás” szót megjelölni.
Fontos még, hogy a Nyitott Műhely honlapján igyekszem szerepeltetni mindazok nevét, akik a hely fennmaradását valaha segítették, ill. jelenleg (is) segítik: http://www.nyitottmuhely.hu/tamogatas/
Természetesen csak azok nevét tüntetem fel, akik ehhez hozzájárulnak. A listán épp úgy szerepelnek az egyszeri, miként a rendszeres támogatást nyújtók. Az önkéntesként segítők éppúgy, mint az anyagi támogatást vagy tárgyi adományokat felajánlók.

Előre is köszönöm a segítséget!

Azért a jelenlegi helyzetről is szerepeljen itt néhány szó! Sok-sok program kerül regisztrálásra, de az így egyeztetett programoknak kb. a negyede valósul csak meg. A szükségszerű lemondások miatt. Mivel a közönség érdeklődése is hasonló mértékben visszafogott, ezért a megvalósuló programokon (hogy valami bíztatót is mondhassak már) semmiképp nem reménytelen a szükséges óvintézkedések betartása, betartatása (most már infrás hőmérőnk is van pl.). Viszont még ennél is csekélyebb a fogyasztás (érhető okokból), így a büfé bevétele – ami nagyban hozzájárult eleddig a hely fenntartásához –, nagyjából nullára redukálódott.
Nem szaporítanám tovább a szót…

TAVASSZAL (VAGY AHOGY LEHET) FOLYTATJUK, UGYE?
Fintalaci
2021 április 15

Részletek

Kedzés: 2021. 04. 15. – 08:00
Vége: 2021. 10. 13. – 23:30