TÁMOGATÁS // ADD TOVÁBB!

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

TÁMOGATÁS // ADD TOVÁBB!

Kedves Barátok!

Tovább kell folytatnom azt a kampányt, amit a megemelkedett rezsidíjak miatt még novemberben indítottam a Műhely megmaradásáért. Október óta – jelentős részben a Ti segítségetekkel – tudjuk fizetni a közel 7-szeresére emelkedett villanyszámlákat (havi 250-300 ezer Ft). Ennek ellenére márciusban a MVM kiküldött egy közel 1 millió Ft-os Elszámoló (vagy kiegyenlítő) számlát. Osztottam, szoroztam, ezen számok szerint a téli hónapokban (mindösszesen 4 hónapra!), egyetlen napra vetítve átlagban 17 ezer Ft-ba került CSAK a villanyáram. Most ugyan megmenekültünk, mert sikerült elérni egy nagyvonalú adományozót, aki hajlandó volt ezt a hatalmas összeget egyben kifizetni (örök hála és köszönet!), de ez egyszeri segítség volt.
Azoknak, akik segíteni szeretnének, csatlakoznának a segítők népes táborához, most még inkább egy szerényebb, de ismétlődő támogatási formát javasolnék. A havi, kéthavi vagy bármilyen időközönkénti, de rendszeresen beérkező adományok oldhatnák meg hosszú távon a Műhely anyagi gondjait: ha elegen vagyunk, már havi 1-2-3 ezer forint is elég lehet.
Természetesen az egyszeri utalás – ha valakinek ez kézenfekvőbb és egyszerűbb – a fent leírtaktól függetlenül épp úgy fontos segítség, hozzájárulás a túléléshez!
Télen a fűtés miatt nehéz, nyáron pedig azért, mert sokkal kevesebb a látogató a Műhelyben, így kevesebb a program is, holt szezon van közel három hónapon át. A kora ősz és a tavasz valamelyest rentábilis, ezen hónapokban kellene felhalmozni a fenti időszakokra, de ettől egyelőre messze vagyunk (viszont nem elérhetetlen álom).

Nem tudom, kinek mi a jobb:
– a Nyitott Műhely Alapítvány számlaszáma: 11712059-20001663
– saját számlaszámom: Finta László 11773126-00128285

Ha valaki szeretne a támogatásról bárminemű igazolást, az mindenképp az alapítványi számlára utaljon, ill. jelezze felém ezen igényét (nyitottm@gmail.com), amit én így továbbíthatok Márkus Mártinak, a könyvelőnknek. Az utalás tárgyaként a legcélszerűbb a “támogatás” szót megjelölni.
Fontos még, hogy a Nyitott Műhely honlapján igyekszem szerepeltetni mindazok nevét, akik a hely fennmaradását valaha segítették, ill. jelenleg segítik: http://www.nyitottmuhely.hu/tamogatas/
Természetesen csak azok nevét tüntetem fel, akik ehhez hozzájárulnak. A listán épp úgy szerepelnek az egyszeri, miként a rendszeres támogatást nyújtók. Az önkéntesként segítők éppúgy, mint az anyagi támogatást vagy tárgyi adományokat felajánlók.
Előre is köszönök minden segítséget, megosztást, ezen információk terjesztését!
Továbbá kérem, ha bárkinek bármi kreatív ötlete lenne: pl. a rezsiterhek csökkentésére, további támogatók elérésére vonatkozóan, az jelezze felém a nyitottm@gmail.com címen!

Utoljára, de legeslegelső sorban hadd mondjak köszönetet mindazoknak, akik bármilyen formában mindeddig támogatták a helyet. Egyben hadd kérjem őket is, hogy terjesszék, adják tovább ezen sorokat, hogy értelmet nyerjem eddigi támogatásuk!

Hálával, szeretettel:
Fintalaci
Nyitott Műhely

2023 április 27

Részletek

Kedzés: 2023. 04. 27. – 08:00
Vége: 2023. 08. 31. – 23:30