KÉSELÉS VILLÁVAL

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KÉSELÉS VILLÁVAL

Vendégeink: DEZSŐ KATALIN és KISS LÓRÁNT
Beszélgetőtársak, a sorozat szerkesztői: Csete Soma és Vida Kamilla

Egyéves a megújított Késelés Villával estsorozat!
A nyári szünetet leszámítva havonta két új vendég érkezett a Műhelybe. Eddig megfordultak nálunk: András László, Babiczky Tibor, Fehér Renátó, Zilahi Anna, Kállay Eszter, Mohácsi Balázs, Borda Réka, Vajna Ádám, Korpa Tamás, Nagy Kata, Biró Krisztián, Ferencz Mónika, Kali Ágnes, Körösztös Gergő, Deres Kornélia, Szabó Marcell, Purosz Leonidasz, Turi Tímea, Celler Kiss Tamás, Láng Orsolya.
A tavaly megreformált estsorozat karácsonyi vendégei Dezső Kata és Kiss Lóránt lesznek. Továbbra sem fognak elmaradni a meglepetések, a felolvasás és beszélgetés után a meghívott szerzők által összeállított playlist adja a hangot az estéhez.

Dezső Kata (1996, Zalaegerszeg) a Pécsi Tudományegyetem végzős esztétika-néprajz szakos hallgatója. Akiket hazavártak című verseskötete 2017-ben jelent meg az Előretolt Helyőrség Kiadónál. Publikált többek között a Bárkában, a Kulteren, a Hévízben, a Prae-n, a Helikonban. Jelenleg második verses kötetén dolgozik, amely a Tundrán a tüzek címet viseli.

Kiss Lóránt (1998, Szeged) az SZTE (valaha Ságvári Endre) Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban folytatott tanulmányai után jelenleg a Warwicki Egyetemen hallgat közgazdaságtant, politikát és filozófiát. 2016-os sárvári bronzérmes, 2017-ben ugyanott ezüstérmes. 2017-ben a Műút Deákpoézis pályázatán a Málik Roland-díj nyertese.
Az est házigazdái: Csete Soma és Vida Kamilla.
További alkalmak:
január 21.
február 18.
március 18.
április 15.
május 20.
június 17.
Facebook ajánló
Interjú a Literán
Remek értékelés a sorozatról az ELTE online felületén
A belépés díjtalan.

2018 december 17

Részletek

Dátum: 2018. 12. 17.
Időpont: 19:00 - 21:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: