KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ

SZVETNYIK KATA: VELEM
– megnyitja: Lőrinczy Attila író, dramaturg –

Orvosi értelemben nem vagyok függő, nem vagyok semmilyen szer vagy orvosilag lejegyzett káros viselkedési forma rabja. Mégis, ha pontosan akarok fogalmazni, egész létezésem számos mánia, függőség, vágy lüktetéséből, kölcsönhatásából áll össze. Folyamatos késztetést érzek arra, hogy, alkossak, nem tudok egy helyben maradni.
Szvetnyik Kata

A festő személynek nem kell attraktív külsővel rendelkezni ahhoz, hogy szépet alkosson, nem korlátozzák ekképpen fizikai adottságai. Azt fest, amit csak akar, amit képzelete és képességei megengednek. Míg a színpadon sohasem felejthetjük el külsőnket, alkatunk meghatároz, ezt kaptuk, ezzel kell együtt élnünk. Jó érzés elhagyni a színházi munkával járó elvárásokat, jó érzés egyedül lenni, és felszabadító, hogy van az életemben egy olyan dolog, ami mindentől és mindenkitől független. A festés, olyan fék az életemben, ami megóv attól, hogy kiégjek. Segítség abban, hogy elmondjak, olyan érzéseket, amikre nincsenek szavaim, kiadjam magamból a fájdalmamat, a dühömet. Életben tart.
Szvetnyik Kata

Szvetnyik Kata (Budapest, 1990.03.21.) tavaly szerzett diplomát a Kaposvári Egyetem színész szakán, ez évtől a Kaposvári Csiky Gergely Színház színésznője.
A kiállítás megtekinthető: 2016. március 11-ig.
A belépés díjtalan.

2016 február 14

Részletek

Dátum: 2016. 02. 14.
Időpont: 16:00 - 18:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: