KONCERT

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

KONCERT

MAKA-ZSOMB-ROM-OM (TRIÓ+1)TET


...könnyed, de komolyan vett koratavaszi jazz jegyében zajlik majd a koncert, kevés zajjal, több érzelemmel, értelemmel, sok szép elemmel… (Makkai László)

Makkai Lászlódobos,  zeneszerző, szövegíró, lemezkiadó. Ahogy Ő mondja: spontán hangszer megszólaltató, örömzenész, spontán zenekar alapító, zenemegszállott, jazzer. A Műhely színpadán rendszeresen szerepelt az általa alapított és vezetett Art Amíg Tart formációval.
Zrubka Zsomborvibrafonos, autodidakta zenész. Kisgyermekként dobolni, majd bőgőzni tanult, elméleti képzést Kaltenecker Zsolttól és Binder Károlytól szerzett. Játszott a kortárs zenét és az avantgárd jazz elemeit ötvöző Pozsár Eszter zenekarában. Szerzőként és hangszeresként közreműködött Yonderboi nemzetközileg nagy sikert elért első lemezén (Shallow And Proufond). A Nyitott Műhely közönsége Eichinger Tibor quartetjében láthatta és hallhatta jó néhány alkalommal. Az utóbbi éveket külföldön töltötte.
Román Péter /King of Bass2/ a magyar jazz egyik nagy öregje. Kezdetben ütőként vált ismertté (Kovács Gyulánál végzett 1973-ban), majd bőgőre, basszusgitárra váltott. Játékára, a zenéhez való viszonyára nagy hatással volt Kruza Richárd, akit ma is mesterének tekint .Olyan legendás zenekarokban játszott, mint a Mini, az Interbrass, vagy a Berki Team. Jelenleg is több formációban muzsikál, emeljük most ki ezek közül Wahorn András csapatát, a Wahorn Airportot.
Oli Mayne, a Budapesten élő titokzatos brit vibrafonos ritkán lép színpadra. Bár külsőre udvarias és hidegvérű angol, ilyen helyzetekben felfedi igazi arcát és megállíthatatlanul tör előre a legérdekesebb hangzások felé.

Belépődíj: 1.200, diák: 900 Ft (önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2015 március 26

Részletek

Dátum: 2015. 03. 26.
Időpont: 20:00 - 22:00

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: