LÉLEK FILMEK 1.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

LÉLEK FILMEK 1.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Filmklubja

A  VADÁSZAT / JAGTEN / THE HUNT

Kedves Lélekelemzők!
Elérkezett az első közös filmestünk. Nem kisebb fába vágjuk a fejszénk, mint megfejteni az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb alkotásának a The Hunt-nak a rejtelmeit. Az összejövetel helyszínéül a kulturális élet titkos ékszerdoboza a Nyitott Műhely szolgál.
A részvételi díj 500 magyar forint, amivel a Műhely működését támogatjuk.


A vadászat / Jagten / The Hunt – dán filmdráma, 115 perc, 2012, rendező: Thomas Vinterberg, vágó: Janus Billeskov Jansen, Anne Osterud, operatőr: Charlotte Bruus Christensen, zeneszerző: Nikolaj Egelund, forgatókönyvíró: Tobias Lindholm, Thomas Vinterberg, szereplők: Lucas – Mads Mikkelsen – Theo – Thomas Bo Larsen, Marcus – Lasse Fogelstrøm, Nadja – Alexandra Rapaport, Agnes – Anne Louise Hassing, Bruun – Lars Ranthe Stunts, Grethe – Susse Wold
A nemrég elvált Lucas egy vidám baráti társaság megbecsült tagja, gondoskodó apa, megbízható munkatárs. Egy óvodában dolgozik asszisztensként, szereti a munkáját, és a gyerekek, kollégák is kedvelik őt. Egyik kolléganőjével randizni kezd, és úgy tűnik, magánélete is mederbe kerül. A harmonikus hétköznapok azonban egy pillanat alatt omlanak össze egy apró füllentés hatására: az egyik kislány, legjobb barátja gyermeke az óvodában azt mondja, hogy Lucas tett vele valamit. A gyermeki hazugság visszafordíthatatlan károkat okozva szabadul el, a magára maradó, védtelen Lucas pedig értetlenül áll az események előtt.
További alkalmak:
március 21. csütörtök
április 23. kedd
május 14. kedd
Belépődíj: 500 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)

2019 február 19

Részletek

Dátum: 2019. 02. 19.
Időpont: 18:45 - 20:45

Helyszín

Nyitott Műhely

Ráth György utca 4.
Budapest,1123Magyarország

Weboldal megnyitása

Szervező

Nyitott Műhely
Email: