TÁMOGATÁS

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

TÁMOGATÁS

Kedves Barátaim!

A múlt héten (április 20.) befizettem a Műhely minden függő rezsitartozását, pár napja elutaltam a NAV-nak is, amit még kellett, hogy teljesen nullán álljon a Műhely. Így most van majdnem egy hónap laufunk. De az most már bizonyosan látszik, hogy májusban nem fogunk tudni minden rezsitételt kiegyenlíteni. Kellene a segítségetek, hogy ne kerüljön bajba a Műhely!

A bevételi oldalon közel 90 ezer Ft jön össze havi rendszerességgel utalt adományokból, de mostantól hiányozni fog nagyjából 150 ezer Ft. Segítsetek!

Nem tudom, kinek mi a jobb:
– saját számlaszámom: Finta László 11773126-00128285
– a Nyitott Műhely Alapítvány számlaszáma: 11712059-20001663
Ha valaki szeretne a támogatásról bárminemű igazolást, az mindenképp az alapítványi számlára utaljon, ill. jelezze felém ezen igényét (nyitottm@gmail.com), amit én így továbbíthatok Mártinak, a könyvelőnknek. Az utalás tárgyaként a legcélszerűbb a “támogatás” szót megjelölni.
Fontos még, hogy a Nyitott Műhely honlapján igyekszem szerepeltetni mindazok nevét, akik a hely fennmaradását valaha segítették, ill. jelenleg is segítik: http://www.nyitottmuhely.hu/tamogatas/
Természetesen csak azok nevét tüntetem fel, akik ehhez hozzájárulnak. A listán épp úgy szerepelnek az egyszeri, miként a rendszeres támogatást nyújtók. Az önkéntesként segítők éppúgy, mint az anyagi támogatást vagy tárgyi adományokat felajánlók.
Még annyit, hogy a járvány valószínűsíthető időtartama (a nyári szünettel együtt, vagy azzal átfedésben, tehát a szokásos szeptember közepi újraindulást alapul véve) nagyjából, de minimum még 4 és fél hónap kiesést jelenthet, ezt az időszakot kellene segítenetek áthidalni.
Magamról annyit, hogy még van egy kis félretett pénzem (szigorúan élelmiszerre).
Előre is köszönöm a segítséget!
ŐSSZEL FOLYTATJUK, UGYE?
Fintalaci
2020 május 03

Részletek

Kedzés: 2020. 05. 03. – 07:30
Vége: 2020. 06. 30. – 17:00